A lábazat sok esetben a ház leginkább igénybe vett pontja. Itt gyűlik össze a csapadékvíz, a hó és sokszor a jég is. A felületnek viszont mindezekkel szemben ellenállónak és áthatolhatatlannak kell lennie. Ezen a ponton kap szerepet a lábazati vakolat. A helyes választás megakadályozza a víz beszivárgását. Nem alakulhat ki salétromosodás a falon, valamint a fagyok sem rombolják a szerkezetet, a vakolat lepergését.

Mindezek mellett a lábazati vakolat az ember ténykedésével szemben is ellenálló kell maradjon: nekipattan a focilabda, megsérülhet kertészkedés közben vagy akár a bicikli is nekidőlhet. Mindezekkel szemben egy mutatós, kifogástalan minőségű megoldást kell találnia otthona számára. Méghozzá olyat, ami nemcsak az első nyáron marad sértetlen, hanem évek múlva sem veszít értékéből.

Kínálatunkat úgy alkottuk meg, hogy megfeleljen a védelmi cél elvárásainak, rájuk nézve pedig jóleső érzés töltse el az ingatlan tulajdonosait. Több, mint 50 féle színárnyalat közül választhat, amelyek közt bizonyosan van több olyan is, amely az Ön kedvére való.

A Petmall szakemberei több évtizedes tapasztalatuk birtokában ajánlják a kínálatunkban szereplő többféle lábazati vakolat felhasználását. Termékfejlesztésünk során kiemelt figyelmet fordítottunk saját tapasztalatunkra és ügyfeleink visszajelzésére. Így az Önök számára hosszú távon is magas ellenállóképességű, ugyanakkor egyszerűen alkalmazható megoldás született.

Termékeinket bekevert állapotban bocsátjuk az Ön rendelkezésére, további teendő nem szükséges a munkálatok megkezdése előtt.

A kínálatunkban látott minták színe a monitor beállításaitól függően a valóságtól eltérő lehet! Felhívjuk figyelmét, hogy a minták hatása élőben, természetesen megvilágításban és nagyobb felületen az itt látott mintáktól eltérő lehet. Természeten a színeket nem csak számítógépe előtt, hanem kézzelfogható formában is megtekintheti.

Termékek mennyisége: 1