PETMALL TOP FESTÉK - beltéri falfesték 40kg

PETMALL TOP festék - Klasszikus, fehér, matt bevonatú, vízzel hígítható beltéri falfesték.

Belső terek kezelésére, vékonyvakolat, habarcs, beton, könnyített rétegelt lemez falak felületeinek bevonására, melyek közvetett érintkezésbe kerülhetnek élelmiszerrel. Az alapfesték színezhető az ajánlott folyékony színezőkkel.

Felhasználás: Felület előkészítése: A fogadó felület legyen sima, száraz por- és zsírmentes (szappanos oldattal lemosni) penész- és algák ellen kezelni. Az öreg festékrétegektől mechanikusan kell megtisztítani. Felvitel előtt használjon mélyalapozó bevonatot pl.: Primalex UNIVERZÁLIS vagy MÉLYalapozó terméket, mely megerősíti a felületet és biztosítja a jobb tapadást. A felhordást kizárólag +5 és +25 °C közötti környezeti hőmérsékleten végezzük. Gondos felkeverés után a festék felhordható ecsettel, hengerrel vagy festékszóró berendezéssel, két rétegben.
Az első festékréteg higítása max. 50 % víz (0,5 l víz/1kg festék) arányban javasolt. Kezeletlen felületek esetében csökkenteni lehet az első réteg hígítását. Ismételten festett fehér felületek esetében elegendő egy réteg felvitele. A második réteg alapos száradás után vihető fel, ennek hígítása max. 30 % (0,3 l víz/ 1kg festék). Színben különböző felületek esetében többszöri festékfelvitel szükséges, miközben a hígítás aránya egyezik a második réteg hígításával. Száradás ideje 23°C -nál min. 4 óra.

Csomagolás

  • 40 KG

Felhasználás

  • Belső

Hozam

  • 1 réteg 5-7 m2 / kg

Műszaki adatok

felhasználás beltéri falfesték
fehér fehérség minimum 96%
előnyök egyszerű alkalmazás, kiadós, egyszerűen színezhető, minőségi falfesték
petmall-top-malba-front-hu.png
petmall-top-malba-side-hu.png
Technikai dokumentumok

Anyagmennyiség számoló

Itt pontosan megtudhatja, hogy az Ön által kiválasztott felületre mennyi alapanyaghoz van szüksége. Azonban, ha több megoldás is felkeltette az érdeklődését, végezze el a kalkulációt mindegyikre külön-külön. A szükséges mennyiségek ugyanis minden termékünknél eltérőek.

Kapcsolódó termékeink

petmall-top-stierka-front-hu.png

TOP GLETT 30kg

  • 30 kg
  • Belső

PETMALL TOP glett képlékeny beltéri vékonyvakolat, lakások, közösségi és ipari épületekben használatos. Bázisként/alapfedésként használható alapszegélyek, festékrétegek, tapéta alá, illetve, felületek simítására, áthúzására, finom glettelésére.

Raktáron
petmall-penetra-front-hu.png

PETMALL PENETRA 20kg

  • 20 kg
  • Belső

Vízzel hígítható, akrilát alapú, mélyalapozó bevonat, nedvszívó felületek alapozására.

Raktáron