Cégünkről

Egy családi vállalkozás, ahol több generáció dolgozik együtt. Méghozzá, több, mint tíz éve. Cégünk vezetői nem távolból irányítanak, hanem maguk is szakképzett festőmesterek. Tapasztalataik, ismereteik és ambíciójuk építi a Petmallt. Korábbi munkáinkra és alapanyag-ismeretüknre alapozva valósítottuk meg azt a termékcsaládot, amelyet magunk is használunk.

Több, mint száz építkezés tapasztalatát halmoztuk föl, mindezt szinte állandó csapattal. Elkötelezettek a minőségi munkavégzés mellett. A folyamatos fejlődés mellett elkötelezetettek is vagyunk. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a kivitelezés során minden egyes elemnek illeszkednie kell egymáshoz. Ez a tökéletes mozaik vezet az ügyfelek és partnerek elégedettségéhez. Azt valljuk, hogy az igazán sikeres termékek alapját egy nagyvállalat szaktudásának és egy kisvállalkozás precizitásának kombinációja jelenti.

Tanúsítványok

Dispeed - akrilát homlokzatfesték

PDF letöltése

Mélyalapozó

PDF letöltése

Petmall Penetra

PDF letöltése

Silofarb - szilikonos homlokzatfesték

PDF letöltése

Stavground mélyalapozó

PDF letöltése

TOP Festék

PDF letöltése

TOP GLETT

PDF letöltése

TOP Homlokzati vékonyvakolat

PDF letöltése

Homlokzati állványzat bérbeadása

Ha építkezéséhez az alapanyagokon túl állványzatra is szüksége van, állunk rendelkezésére. Osztrák gyártmányú, GRAF-típusú állványainkat szereléssel és szállítással együtt biztosítjuk Önnek.
Kollégáink gyakorlatának köszönhetően az állvány össze- és szétszerelése nem igényel extra időt. Számunkra elsődleges a biztonság, a magasban is! Szolgáltatási területünk: Sopron, Győr, Tatabánya, Székesfehérvár és Budapest vonzáskörzetében

Kérjen árajánlatot!
GRAF típusú állványzat összeszerelt állapotban